//dOlly snOw




2nd Anniversary


10.10.2015
Thanks for everything Megat Zulkhairy Bin Megat Zulkifli. I still remember the day we met. kat mana, dengan siapa, macam mana. hahahah bila ingat balik bapak kelakar doh masa part 1. tak sangka since the day we met tu untill now melekat. Alhamdulillah. i just want you to know that how much ive enjoyed annoying you all this time and how much excited i am to keep doing so in the future. Thanks a lot for always standing by my side though ups and downs and always supporting me when times get hard and making me laugh event though when i didnt event want to smile. maaf aku tak mampu nak sambut our special day kat tempat mahal mahal mcm org lain buat, belanja makan mahal mahal. candle light dinner la apa jadah semua tu. aku tak mampu, aku bukan anak orang senang. aku minta maaf sebab aku tak senangkan kau dengan kemewahan mcm org lain, bawa g holiday ke apa jadah ke. yang aku mampu buat cuma bagi uacapan mcm ni je. itupon bukannya kau baca pon. thankyou sebab jadi abang ayah mak kakak adik pada aku. selalu tegur aku bila aku buat salah, marah aku bila aku fikir mcm org bodoh. sebenarnya banyak benda yang aku belajar dengan kau. cara berkawan cara berfikir mcm mcm la. kdg2 ayat kau menegur aku tu sumpah pedih sumpah kasar tapi tu semua yang buat aku boleh berfikir matang. kau perangai nauzubillah nampak mcm bdk2 tapi pemikiran kau jauh dan tak sama mcm org lain. terima kasih selalu jadi pendengar yang sangat sangat setia. tempat aku meluahkan segala mcm hal cerita masalah. kaula tempat aku nak memaki, lepaskan marah, lepaskan baran, tempat aku nak mengadu tempat aku mengeluh tempat aku menangis. kau banyak sangat tolong aku. aku tak tahu nak buat apa bila kau dah takde sem depan. siapa lagi nak jaga makan minum aku. aku dah kena jaga diri sendiri. dah takde siapa nak jaga timing makan aku. dah takde siapa nak belikan aku makanan, teman aku g beli barang, jadi driver aku pergi sana sini. lepasni aku dah hilang satu satunya kawan baik dunia akhirat aku kat lendu ni. harini kau dah habis assessment, tinggal lagi berapa hari je lagi kau kat bumi lendu ni. lepasni? aku dah kena belajar hidup tanpa kau. aku dah kena belajar hidup berdikari. hadap masalah sendiri. semuanya sendiri. i'm surely gonna miss you sayang :( thankyou for everything. i love you megat zulkhairy. 2 years and keep counting.





Older Post