//dOlly snOw




we are potter generation


WE ARE POTTER GENERATION!!

Hye and Hello korang. ha! cuba tengok gambar tu. ada sama tak gaya gambar atas dengan yang bawah? ada tak ada tak? tade de? ok pergi bunuh diri cepat. eh! ada? sayanglah korang mcm ni. hahah. k guraugurau. act, gambar ats eiyra screen pic dari instagram #harrypotter and yang bawah eiyra tiru gaya dia. ada sama tak? tak?? hmm, fine. ngajuk ah mcm ni. hee, seriusly!! AKU FANATIC GILA FILEM HARRY POTTER!!!!!!!!! ha, hamek kau. haha.

sejak eiyra sekolah rendah lagi eiyra memang minat habis filem ni. entah apa yang aku suka sangat pon tak tahu. ngoyan habis dengan cerita ni. setiap kali keluar cerita dia kat wayang, eiyra comform akan salak akk eiyra pergi tgk cerita ni. WALAUPON kena marah sebab dia tak faham jalan cerita HARRY POTTER ni. haha. habis layan sorangsorang laa eiyra dalam wayang tu. then masuk kereta akk mesti cakap. " TAK FAHAM AKU CERITA DIA NI. MEREPEK2 JE" haha. aku hanya mampu tersenyum lalu berkata " lain kali follow dari awal. ini tengok yang bersambung mana nak faham" wuu. haha.

walaupon kini harry potter dah habis, (pergh ayat tak tahan "walaupon") eiyra stay lagi tengok harry potter dengan CD. takpon kat YOUTUBE ke, kat mana2 webside yang boleh tgk cerita ni. hmm. klah, dah tak tau nak update apa. kbaii

btw, WE ARE POTTER GENERATION. peace (Y)





Older Post | Newer Post