//dOlly snOw




hang out day

 hye guyz . 
hahah . saat nie saya tgh happy bersama kenangan semalam . couse semalam sye hang out bersama kawan lama saya !! hmmm. dah lame gile tak kluar ngn dyeorg . lagipon kiteorg dah rapat mcm dulu. kiteorg dah berbaik semua . wakaka. aku , nina , and yana . sekarang SEYI dah kembali . walaupon .. cuma nabila je stay pangai mcm dulu . hmm .lagi pon saya sekarang nie dah rapat ngn budak account . hahah budak (DELTA) ye.. i think mereka nie lebih funny n best kawan ngn dyeorg. couse saya dah kenal dyeorg dah lama berbanding yang knl dan rapat baru setahun . hmm tahlah .. kadang2 . kawan pon boleh tikam kite dari belakang . susah nak cari SAHABAT SEJATI . kalau stakat kawan. melambak . tapi SAHABAT SEJATI memang susah nak cari . kadang-kadang dah ade tapi kite je yang tak kenal siapakan dia gerangannya.(wah . ayat tak tahan) hahaha .. semalam sume pangai mcm orang gilekan . huhu .. and for the first time . saya keluar ngn budak2 account. nie korang memang the best ar . hahah. suke kluar ngn korang . next time kite kluar lagi keyh bebe .. hahah ! sweet memory ar ngn korang nie ..


happy besday bani ..


cOreTaN eIyRa epPaLocCa =) !!

 btw ! i just wanna to say HAPPY BIRTDAY to SITI NUR AFIZAH ( kecik ) & NURUL SHAHBANI ASYIKIN (bani) . i love you guyz.. korang memang bestie terbaik aku !!!




Older Post | Newer Post