//dOlly snOw




holiday time part 1 : sweet memory .

okeyhh .. now eiyra nak cite time eiyra g holiday hari tuh . siyez memang happy gile2 and best nak mampos ar . tak leh nak cakap pe sumpah aku penat gile . 1 minggu lebih aku berjalan . tak duduk rumah . pergh ! gileee .. hahah . oke. part niyh eiyra tanak cite pape dulu . part niyh eiyra nak cite keseronokkan eiyra dulu . you know what . akk eiyra bawak kiteorg holiday mcm-mcm tempat seyh . mule-mula g kL then sunway lagoon .after that patah balik g kL .. pastu pergi temerlohh. pergi kuantan . pergi kemaman . and then akhir skali pergi shah alam ( I-CITY) . pergh ! sumpah penat gilee wehh .. 1 minggu lebih berjalan sakan eiyra . satu buku pon eiyra tak pegang . hahahah .. kire HOLIDAY sangat sangat lah niyh . huhu .. memang inilah sweet memory yang eiyra dapat . takan eiyra lupekan sampai bile2 .. insyaallah ..

FOR kak long . kak in . thank bawak kite g holiday .. mcm2 kite tengokkan . hahahah .. nak2 lagi mase kat sunway lagoon tuhh .. perghhh !!!hahah .. and for my cousin .. thank couse ajak mak usu g jalan2 keyh . sayang korang semua .. muahhhxx ..




ini jelah yang eiyra dapat masokkan .. sebenarnya banyak lagi but eiyra malas .. hee.. soee . k dedaa

cOreTaN eIyRa kAwAii =) !!




Older Post | Newer Post