//dOlly snOw




camping yang terakhir !!! sweet memory 2011 !!

 assalammualaikum semua!!!  
hee .. btw . hye guyz .. dah lame dah aku tak update blog niyh . dah seminggu dah .. peghh !!! rindu beb !! hahah . korang shat x? alhamdulillah kalau chat . lame dah kite tak jumpe kan .. i`m so sorry pade my silent reader .. soe sangat2 couse dah lame tak update blog niyh .. aku ade perkhemahan kadet polis kat HUTAN BOTANIKAL AYER KEROH .. seminggu beb kat sana .. peghh !!! best gilak2 ar . mcm2 pengalaman aku dapat . hahah ! suka duka . pahit . manis . mcm2 ada .. huhu .

k . sekarang aku nak cerita mse aku kat sne .siyez wehh .. sumpah penat gilea aku . tak tipuu ..gilaa penat ar . law tak caye ,.cube tanyer kat sape2 yang penat g perkhemahan . hmm .. sampai2 je hutan tuh . tros kemaskan tapak kiteorg .. dengan barang yang banyak aku bawak . bagai nak lari rumah . HhAHA . pastu naek bukit lagii .. perghh !!! siyezz penadd ! hhahah .. 

esok plak . ade rentas halangan pulak tuhh .. RPA ( ronda pandu arah ) lagi .. malam tuhh pulak malam kebudayaan .. mak aigh .. dalam 1 hari . 3 acare aku masok . naseb baik tak padam . hahah . mmg best gilak2 ar . rentas halangan yang paling aku suka sangat2 . hahah .. yang paling memalukan aku .. malam kebudayaan . sumpah segann gila2 . hahah .. aku menyanyi atas stage . HAHAH .. sumpah maluu .. tebal siot muke aku . hahah .. yang len . tgh menari bleh pulak ketawe kat blakang aku .. hahahha .. sengal lah korang .. tros rosak plan aku . hahah .. kat atas pentas tuh jugak aku ketawe . hhahah . last2 . nabila nyanyi  sorang2 . hahah . memang gempak ar DOL SAID ! hahah ...

yang aku paling suke malam last kiteorg .. malam semalam .. kadet polis perempuan SMK DATO DOL SAID .. gadoo ngn SMK RAHMAT !! hahah .. padan mukee korang .. perempuan gedik !!! . tulah ngn menghanjeng ngn skolah kiteorg .. padan muke kene serang ngn kiteorg .. len kali jangan nak sindir2 skolah orang tak bertempat . macam kau tak de plak sume tuhh kan .. bodo betoll .. FUCK AR SAME kadet polis perempuan SEKOLAH RAHMAT !!!! . ishh ! bodoh siot .. sarjan kau pon hangen ngn pangai korang . bajet dah besaa jea . hahah .. skali tgk . fom 3 fom 4 .. HAHAHA !!!budak2 ar wehh !!! hahah . btw ! sampai bile2 pon .. SKOLAH KITEORG AKAN DENDAM NGN SKOLAH KORANG !!! SMK RAHMAT !!!

dah2 .. malas nak semak tulis pasal korang .. hmmm ...btw ! niyh lah . kenangan manis akuu .. yeahh !! hahah .. mcm2 aku dapat . couse niyh lah the last perkhemahan kadet polis untuk skolah aku yang aku pergi .. tahun depan tak lagii . aku nak focus pade SPM . sedeyhnyerr !!! tape2 . hope sweet memory niyh aku akan ingat sampai bila2 .. aminn .. aku akan ingat kenangan aku same korang . nak2 budak2 yang gila2 . hahha . like atin . dark tek ( dila ) . ikin .kak eca . kak bedah  dayu . kak ain .my bby 1 kak tiya ..my bby 2  kak yana .. hahha .. bby siott .. alarh .. nak heran ape .. yang penting kiteorg bukan LESSY . kiteorg mmg pangel bby .soeeeeee . dengan aku2 pon dyeorg pangel bby .. hahha . p tak sume dapat panggilan niyh keyh .. jangan jeles .. hahah . hmm ., pade sape2 yang akue tak sebot tuhh soe . tak ingt ar wehh  .. hee ..

SEKOLAH MENENGAH KEBANGSAAN DATO DOL SAID !!! you rock beb !!! 

MLAKE !! TAMPIN !!
MLAKE! ! TAMPIN !!

ALOR GAJAHHH !!!!!!!!!!!





Older Post | Newer Post